Uutiset

12.5.2015E-pennuille oma sivuLue lisää »21.4.2015Pentuja syntynytLue lisää »11.4.2015Pentuja syntyy viikolla 16!Lue lisää »

Yhteystiedot

Piia Kasper
Askarintie 84
01900 Nurmijärvi

greatgladiolus@elisanet.fi

050-539 5911

Satunnainen kuva

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:290954 kpl

Hae sivuilta

Great Gladiolus Aruna Danemania "Kaapo"

kaapo1.jpg

 

Synt. / d.o.b. 11.10.2007

Lonkat/Hips: A/A
Kyynärät/Elbows: 0/0

Kasvattaja/Breeder.: Piia Kasper
Omistaja/Owner: Karolina Kulmala & Piia Kasper

2.6.2011 Luonnetesti: Loppupisteet +80

Sydänultra/Heart ultrasound OK 03/2012

 

Kaapo (Kape, Kapelius, Mussukka...)
Tuli ihan vain hoitoon kesällä-08 ja jotenkin kummasti se vain meille jäi =) Totuushan on se, että pikku herra oli niin kovin rakastettava ja hurmasi luonteellaan ettei sitä voinut enään yksinkertaisesti palauttaa! Indi sai Kaaposta loisto kaverin ja jo heti alusta lähtien höppänät ovatkin olleet tiivis parivaljakko. Kaapo oli kuin meille suunniteltu ja toi mukanaan paljon hyvää.
Luonteeltaan Kaapo on ihana! Se on mielettömän kiltti ja reipas pikku mies. Aina niin innoissaan kaikesta ja kaikista, reippaana matkassa ku matkassa mukana. Vieraat ja tutut otetaan vastaan häntä heiluen (ja aina pitää jotain kantaa suussa!). Mielellään vielä istutaan syliin jos tilaisuus vain sen sallii. Onhan hän ihan vain pikkuruinen Kaapo ;)
Metsälenkeillä pilkukas peppu vain vilkkuu ku Kaapo mennä viipottaa! Siinä on sopivasti kaikkea ja sen kanssa on mukava olla ja elellä, Kaapo kun ei turhia stressaa vaan osaa ottaa myös rennosti!
Kaapon kanssa ollaan hieman TOKO:ltu ja Agilityä yritetty sinnikkäästi treenata doggimaiseen tapaan (Kaapon lempparia!), intoa tästä pikku herrasta löytyy ja energiaakin on juuri sopivasti :). Jälkeä ei Kaapo aluksi oikein ymmärtänyt, vaan talloi kaikki mamman peltoon jemmaamat veriletut. Mutta kun herkut vaihdettiin lihapulliin niin johan löytyi nenälle käyttöä ;))

Teksti: Karolina Kulmala hiljattain_paivitetty1-13.jpg


 

st_pentuea.png